The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Täydet tiedot

Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Päätekijät: Μολφέσης, Δημήτριος (Tekijä), Μαρουλά, Ξανθίππη (Tekijä), Παυλάκη, Ελένη (Tekijä)
Aineistotyyppi: Kirja
Julkaistu: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Aiheet:

Samankaltaisia teoksia