The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Μολφέσης, Δημήτριος (Egilea), Μαρουλά, Ξανθίππη (Egilea), Παυλάκη, Ελένη (Egilea)
Formatua: Liburua
Argitaratua: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Gaiak:

Antzeko izenburuak