Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帳戶
退出
登錄
語言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文檢索
題名
作者
主題
索引號
ISBN/ISSN
標簽
檢索
高級檢索
檢索
Il bovino sa carne :
持有資料
引用
發送短信
推薦此
打印
導出紀錄
導出到 RefWorks
導出到 EndNoteWeb
導出到 EndNote
加到收藏夾
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者:
Bonadonna, Telesforo
(Συγγραφέας)
格式:
圖書
出版:
Bologna :
Edagricole,
1972
主題:
Κρέας
>
Παραγωγή
持有資料
實物特徵
相似書籍
職員瀏覽
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
索引號:
664 BON
復印件 Unknown
可用
預訂
相似書籍
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
由: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
出版: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
由: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
出版: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
由: Willan, Ann
出版: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
由: Πισσάνος, Αντώνιος
出版: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
由: Λαζάρου, Λευτέρης
出版: (2011)
載入...