Hoppa till innehåll
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Mitt konto
Logga ut
Logga in
Språk
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alla fält
Titel
Upphovsman
Ämne
Signum
ISBN/ISSN
Tagg
Sök
Avancerad
Il bovino sa carne :
Beståndsuppgifter
Hänvisa
Textmeddelande
Skicka per e-post
Skriv ut
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Lägg till i favoriter
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman:
Bonadonna, Telesforo
(Författare, medförfattare)
Materialtyp:
Bok
Publicerad:
Bologna :
Edagricole,
1972
Ämnen:
Κρέας
>
Παραγωγή
Beståndsuppgifter
Beskrivning
Liknande verk
Katalogiseringsuppgifter
ΚΔΒΚ: Unknown
Beståndsuppgifter i ΚΔΒΚ: Unknown
Signum:
664 BON
Exemplar Unknown
Tillgänglig
Reservera
Liknande verk
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
av: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Publicerad: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
av: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicerad: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
av: Willan, Ann
Publicerad: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
av: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicerad: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
av: Λαζάρου, Λευτέρης
Publicerad: (2011)
Laddar...