Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Vaš račun
Odjava
Prijava
Jezik
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Vsa polja
Naslov
Avtor
Tema
Signatura
ISBN/ISSN
Oznaka
Išči
Napredno
Il bovino sa carne :
Zaloga
Citiraj
Pošljite SMS
Pošljite email
Natisni
Izvozi zadetek
Izvozi v RefWorks
Izvozi v EndNoteWeb
Izvozi v EndNote
Dodaj v priljubljene
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor:
Bonadonna, Telesforo
(Συγγραφέας)
Format:
Knjiga
Izdano:
Bologna :
Edagricole,
1972
Teme:
Κρέας
>
Παραγωγή
Zaloga
Opis
Podobne knjige/članki
Knjižničarski pogled
ΚΔΒΚ: Unknown
Podrobnosti zaloge ΚΔΒΚ: Unknown
Signatura:
664 BON
Kopija Unknown
Prosto
Rezerviraj
Podobne knjige/članki
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
od: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Izdano: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
od: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Izdano: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
od: Willan, Ann
Izdano: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Izdano: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
od: Λαζάρου, Λευτέρης
Izdano: (2011)
Nalaganje...