Skip to content
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Your Account
Log Out
Login
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Il bovino sa carne :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Bonadonna, Telesforo
(Author)
Format:
Book
Published:
Bologna :
Edagricole,
1972
Subjects:
Κρέας
>
Παραγωγή
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Holdings details from ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number:
664 BON
Copy Unknown
Available
Place a Hold
Similar Items
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
by: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Published: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
by: Willan, Ann
Published: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
by: Πισσάνος, Αντώνιος
Published: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
by: Λαζάρου, Λευτέρης
Published: (2011)
Loading...