コンテンツを見る
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
処理一覧
ログアウト
ログイン
言語
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全フィールド
タイトル
著者
主題
請求記号
ISBN/ISSN
タグ
検索
詳細検索
検索
Cheese varieties and descripti...
所蔵
この資料を引用
この資料をSMS送信
この資料をメール
印刷
エクスポート
エクスポート先: RefWorks
エクスポート先: EndNoteWeb
エクスポート先: EndNote
お気に入りに追加
Cheese varieties and descriptions /
保存先:
書誌詳細
第一著者:
Sanders, George P.
(著者)
フォーマット:
図書
出版事項:
Washington, D.C. :
U. S. Department of Agriculture,
1953
主題:
Τυρί
所蔵
その他の書誌記述
類似資料
MARC表示
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
予約・返却請求 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
請求記号:
641.3 SAN
所蔵 Unknown
Not for loan
類似資料
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
著者:: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
出版事項: (1982)
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
著者:: Σιάπαντας, Λάζαρος
出版事項: (1964)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
著者:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版事項: (1912)
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
著者:: Μπίντσης, Θωμάς, 等
出版事項: (2009)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
著者:: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版事項: (2004)
ロード中...