Cheese varieties and descriptions /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Sanders, George P. (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Έκδοση: Washington, D.C. : U. S. Department of Agriculture, 1953
Θέματα:
LEADER 00833namaa2200205 4500
001 main_54233
003 GR-kkKDBK
005 20191001215738.0
008 170523suuuuuuuu###|||||||||| ||||||### d
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641.3 
100 1 |4 aut  |a Sanders, George P.  |9 23038 
245 1 0 |a Cheese varieties and descriptions /  |c George P. Sanders 
260 |a Washington, D.C. :  |b U. S. Department of Agriculture,  |c 1953 
650 4 |a Τυρί  |9 64082 
700 1 |a Sanders, George P.  |t Cheese varieties and descriptions  |9 124316 
710 2 |4 pbl  |a Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.  |b Department of Agriculture  |9 32862 
942 |c BK 
999 |c 58430  |d 58430 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_300000000000000_SAN  |7 1  |9 74815  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2017-05-23  |i 03451972  |l 0  |o 641.3 SAN  |p 03451972  |r 2019-04-29  |w 2019-04-29  |y BK