Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων. Β' /
Ένα μοναδικό δίτομο έργο, όπου καταγράφεται με επιτυχία ένα οδοιπορικό στο σύνολο της ελληνικής διατροφικής παράδοσης, από τα Ομηρικά χρόνια ως τις μέρες μας. Ο δεύτερος τόμος μας προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο διατροφής, με γνώμονα τις πραγματικές μας ανάγκες, ακολουθώντας τον κύκλο των τεσσάρων ε...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Δαφερέρα, Τέση, 1956- (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Γραφίδα,
2004
|
| Έκδοση: | 2η έκδ. |
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
ανά: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Έκδοση: (2004) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
ανά: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Έκδοση: (2006) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
ανά: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Έκδοση: (2011) -
Στα μαγειρεία των Aρχαίων /
ανά: Θερμού, Μαρία
Έκδοση: (2017) -
Καθ εκάστην πατσάς εν Θεσσαλονίκη /
ανά: Πολύζος, Δημήτριος
Έκδοση: (2013)