Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων. Α' /
Η ασύγκριτη πνευματική κληρονομιά των προγόνων μας, με κορυφαία περίοδο εκείνη του "Χρυσού Αιώνα" του Περικλή (5ος αιώνας π.Χ.) στην Αθήνα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη λιτή διατροφή και διαβίωσή τους. Σήμερα διαπιστώνουμε ότι η δυτική κοινωνία του 20ου αιώνα ναι μεν εξελίχθηκε και προόδε...
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Δαφερέρα, Τέση, 1956- (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | 
      Αθήνα :
        Γραφίδα,
    
      2004
     | 
| Έκδοση: | 2η έκδ. | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.        
                  
ανά: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Έκδοση: (2004) - 
                
        
          Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /        
                  
ανά: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Έκδοση: (2006) - 
                
        
          Οι συνταγές της πείνας : η ζωή στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής /        
                  
ανά: Νικολαϊδου, Ελένη
Έκδοση: (2011) - 
                
        
          Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /        
                  
ανά: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Έκδοση: (2011) - 
                
        
          Αρχαία διατροφή : ένα ταξίδι στην τέχνη της γαστρονομίας /        
                  
ανά: Καραμήτρου-Μεντεσίδου, Γεωργία
Έκδοση: (2007)