Γεύσεις της θάλασσας /
"Οι "Γεύσεις της θάλασσας" με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια καθαρίσματα και φιλεταρίσματα και πίνακες ψαριών και θαλασσινών. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Φραντζολάς, Βασίλης (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Πατάκης,
2016
|
| Έκδοση: | 6η έκδ. |
| Σειρά: | Μαγειρική / Πατάκης
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013) -
Seafood /
ανά: Clark, Pamela
Έκδοση: (1999) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
ανά: Αναστασιάδης, Στέλιος
Έκδοση: (2002) -
365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2000)