Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Kaydedildi:
Yazar: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Edisyon: | 2η έκδ. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
Yazar:: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
Yazar:: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Baskı/Yayın Bilgisi: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
Yazar:: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)