Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Έκδοση: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Έκδοση: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
ανά: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Έκδοση: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
ανά: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
ανά: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Έκδοση: (1997)