Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Сохранить в:
Главный автор: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Редактирование: | 2η έκδ. |
Предметы: |
Схожие документы
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Опубликовано: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Опубликовано: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
по: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Опубликовано: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
по: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Опубликовано: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
по: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Опубликовано: (1997)