Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Na minha lista:
Autor principal: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Edição: | 2η έκδ. |
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Publicado em: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Publicado em: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
Por: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publicado em: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
Por: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Publicado em: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
Por: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publicado em: (1997)