Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Editie: | 2η έκδ. |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Gepubliceerd in: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Gepubliceerd in: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
door: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Gepubliceerd in: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
door: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Gepubliceerd in: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
door: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Gepubliceerd in: (1997)