Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
שמור ב:
מחבר ראשי: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
מהדורה: | 2η έκδ. |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
יצא לאור: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
יצא לאור: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
מאת: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
יצא לאור: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
מאת: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
יצא לאור: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
מאת: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
יצא לאור: (1997)