Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Enregistré dans:
Auteur principal: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Édition: | 2η έκδ. |
Sujets: |
Documents similaires
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Publié: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Publié: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
par: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publié: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
par: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Publié: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
par: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publié: (1997)