Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
الطبعة: | 2η έκδ. |
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
منشور في: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
منشور في: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
بواسطة: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
منشور في: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
بواسطة: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
منشور في: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
بواسطة: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
منشور في: (1997)