Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...
Đã lưu trong:
Những tác giả chính: | Μπίντσης, Θωμάς (Tác giả), Παπαδήμας, Φώτης (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2009
|
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Bằng: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Được phát hành: (1912) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
Bằng: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Được phát hành: (1956) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Bằng: Σιάπαντας, Λάζαρος
Được phát hành: (1964) -
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
Bằng: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Được phát hành: (2013) -
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
Bằng: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Được phát hành: (1930)