Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsmän: Μπίντσης, Θωμάς (Författare, medförfattare), Παπαδήμας, Φώτης (Författare, medförfattare)
Materialtyp: Bok
Språk:Greek
Publicerad: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Ämnen:

Liknande verk