Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Μπίντσης, Θωμάς (Автор), Παπαδήμας, Φώτης (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Предметы:

Схожие документы