Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
主要な著者: Μπίντσης, Θωμάς (著者), Παπαδήμας, Φώτης (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
主題:

類似資料