Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autori principali: Μπίντσης, Θωμάς (Autore), Παπαδήμας, Φώτης (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Soggetti:

Documenti analoghi