Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...
שמור ב:
Κύριοι συγγραφείς: | Μπίντσης, Θωμάς (Συγγραφέας), Παπαδήμας, Φώτης (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2009
|
נושאים: |
פריטים דומים
-
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
מאת: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
יצא לאור: (1912) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
מאת: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
יצא לאור: (1956) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
מאת: Σιάπαντας, Λάζαρος
יצא לאור: (1964) -
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
מאת: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
יצא לאור: (2013) -
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
מאת: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
יצא לאור: (1930)