Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριοι συγγραφείς: | Μπίντσης, Θωμάς (Údar), Παπαδήμας, Φώτης (Údar) |
---|---|
Formáid: | Leabhar |
Teanga: | Greek |
Foilsithe: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2009
|
Ábhair: |
Míreanna Comhchosúla
-
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
le: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Foilsithe: (1912) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
le: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Foilsithe: (1956) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
le: Σιάπαντας, Λάζαρος
Foilsithe: (1964) -
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
le: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Foilsithe: (2013) -
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
le: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Foilsithe: (1930)