Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteurs principaux: Μπίντσης, Θωμάς (Auteur), Παπαδήμας, Φώτης (Auteur)
Format: Livre
Langue:Greek
Publié: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Sujets:

Documents similaires