Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Μπίντσης, Θωμάς (Egilea), Παπαδήμας, Φώτης (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Gaiak:

Antzeko izenburuak