Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Μπίντσης, Θωμάς (Autor), Παπαδήμας, Φώτης (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Materias:

Ejemplares similares