Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την...
Sparad:
Huvudupphovsman: | |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
Serie: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
Ämnen: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signum: |
641 ΝΤΟ |
---|---|
Exemplar Unknown | Tillgänglig Reservera |