Στην κουζίνα βήμα βήμα - Ντουνέτας, Μιχάλης (Βήμα gourmet / Το Βήμα, 2012)
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την ικανότητα να αναλύει, να εξηγεί και να απλουστεύει και την πιο δύσκολη συνταγή. Μαγειρέψτε μαζί του και απολαύστε ελληνικά, δημιουργικά πιάτα.