Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την...
Kaydedildi:
| Yazar: | |
|---|---|
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | Greek |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
| Seri Bilgileri: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
| Konular: |
| Özet: | Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την ικανότητα να αναλύει, να εξηγεί και να απλουστεύει και την πιο δύσκολη συνταγή. Μαγειρέψτε μαζί του και απολαύστε ελληνικά, δημιουργικά πιάτα. |
|---|---|
| Diğer Bilgileri: | Ένθετο από την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" (17/6/2012) |
| Fiziksel Özellikler: | 95 σ. : έγχρ.φωτ. ; 23 εκ. |
| ISBN: | 978-960-503-113-8 |