Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
Σειρά: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
Θέματα: |
LEADER | 02086namaa2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | main_31396 | ||
003 | GR-kkKDBK | ||
005 | 20191106111151.0 | ||
006 | a|||||r||||||||||| | ||
008 | 130730s2012uuuugr#a|||gr|||| 000|0 gre d | ||
999 | |c 33059 |d 33059 | ||
020 | |a 978-960-503-113-8 | ||
040 | |a GR-kkKDBK |b gre |d GR-kkKDBK |e AACR2 | ||
082 | 0 | |a 641 | |
100 | 1 | |4 aut |a Ντουνέτας, Μιχάλης |9 12404 | |
245 | 1 | 5 | |a Στην κουζίνα βήμα βήμα / |c από τον Μιχάλη Ντουνέτα |
260 | |a Αθήνα : |b Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, |c 2012 | ||
300 | |a 95 σ. : |b έγχρ.φωτ. ; |c 23 εκ. | ||
490 | 0 | |a Βήμα gourmet / Το Βήμα | |
500 | |a Ένθετο από την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" (17/6/2012) | ||
520 | |a Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την ικανότητα να αναλύει, να εξηγεί και να απλουστεύει και την πιο δύσκολη συνταγή. Μαγειρέψτε μαζί του και απολαύστε ελληνικά, δημιουργικά πιάτα. | ||
650 | 4 | |a Μαγειρική |9 67757 | |
700 | 1 | |a Ντουνέτας, Μιχάλης |t Στην κουζίνα βήμα βήμα |9 101174 | |
710 | 2 | |4 pbl |a Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη |9 26789 | |
942 | |c BK | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 641_000000000000000_ΝΤΟ |7 0 |9 44797 |a KDBK |b KDBK |d 2013-07-30 |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου |i 10102013 |l 0 |o 641 ΝΤΟ |p 10102013 |r 2019-04-28 |w 2019-04-28 |y BK |