Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την...
保存先:
第一著者: | |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
シリーズ: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
主題: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号: |
641 ΝΤΟ |
---|---|
所蔵 Unknown | 利用可 予約する |