Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές του, ο έμπειρος και εμπνευσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας μοιράζεται μαζί μας μυστικά, τεχνικές και γνώσεις που έχει συγκεντρώσει στα χρόνια που εργάζεται στις κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων. Όμως, καθώς ο Μιχάλης διδάσκει ως καθηγητής σε σχολή τη μαγειρική τέχνη σε νέα παιδιά, έχει την...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
Series: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
Subjects: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: |
641 ΝΤΟ |
---|---|
Copy Unknown | Available Place a Hold |