Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...
保存先:
その他の著者: | , |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
シリーズ: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2 |
主題: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号: |
641 ΚΑΝ |
---|---|
所蔵 Unknown | 利用可 予約する |