Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /

Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Autres auteurs: Δημητρίου, Νένα (Éditeur intellectuel), Ρέντουλας, Άγγελος (Éditeur intellectuel)
Format: Livre
Langue:Greek
Publié: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Collection:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2
Sujets:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informations d'exemplaires de ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Cote: 641 ΚΑΝ
Exemplaire Unknown Disponible  Réserver