Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...
সংরক্ষণ করুন:
অন্যান্য লেখক: | , |
---|---|
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek |
প্রকাশিত: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
মালা: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2 |
বিষয়গুলি: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
ডাক সংখ্যা: |
641 ΚΑΝ |
---|---|
প্রতিলিপি Unknown | লভ্য এই স্থানে হোল্ড করুন |