Σπιτικές κονσέρβες : λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλιπάστα : 36 συνταγές /
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος....
Αποθηκεύτηκε σε:
| Άλλοι συγγραφείς: | Πατέρα, Καλλιόπη (Επιμελητής έκδοσης) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
| Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Πρακτικός οδηγός των οικογενειών προς διατήρησιν των τροφίμων /
ανά: Στεφανάκος, Φιλόθεος
Έκδοση: (1908) -
Διαιτητική του ανθρώπου /
ανά: Πλέσσας, Σταύρος Τ.
Έκδοση: (1993) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
ανά: Ισμυρνόγλου, Νένα
Έκδοση: (2009) -
Το χειρόγραφο, το βιβλίο, τα ιστορικά αρχεία : τεχνολογία υλικών, πρόληψη φθορών, συντήρηση
ανά: Κωνσταντίνου, Ιωάννα
Έκδοση: (1988) -
Συνταγές /
ανά: Καβάφη - Φωτιάδη, Χαρίκλεια, 1835-1899
Έκδοση: (2003)