Σπιτικές κονσέρβες : λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλιπάστα : 36 συνταγές - Πατέρα, Καλλιόπη (Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή, 2012)
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος.