Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Kaydedildi:
Yazar: | Βενετούλιας, Γιώργης (Yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Giriş yazarı, vb.) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
Yazar:: Oliver, Jamie, 1973-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Jamie's America /
Yazar:: Oliver, Jamie, 1973-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
Yazar:: Harris, Marvin, 1927-2001
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Yazar:: Dalby, Andrew
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
Yazar:: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)