Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Enregistré dans:
Auteur principal: | Βενετούλιας, Γιώργης (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Auteur de l'introduction, etc.) |
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2010) -
Jamie's America /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
par: Harris, Marvin, 1927-2001
Publié: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
par: Dalby, Andrew
Publié: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
par: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Publié: (2006)