Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

Full beskrivning

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Βενετούλιας, Γιώργης (Författare, medförfattare)
Övriga upphovsmän: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Författare till förord, introducerande material, etc.)
Materialtyp: Bok
Språk:Greek
Publicerad: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Ämnen:

Liknande verk