Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Сохранить в:
Главный автор: | Βενετούλιας, Γιώργης (Автор) |
---|---|
Другие авторы: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Автор введения и т.д.) |
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
по: Oliver, Jamie, 1973-
Опубликовано: (2010) -
Jamie's America /
по: Oliver, Jamie, 1973-
Опубликовано: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
по: Harris, Marvin, 1927-2001
Опубликовано: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
по: Dalby, Andrew
Опубликовано: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
по: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Опубликовано: (2006)