Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Na minha lista:
Autor principal: | Βενετούλιας, Γιώργης (Συγγραφέας) |
---|---|
Outros Autores: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Συγγραφέας εισαγωγής κ.λπ.) |
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
Por: Oliver, Jamie, 1973-
Publicado em: (2010) -
Jamie's America /
Por: Oliver, Jamie, 1973-
Publicado em: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
Por: Harris, Marvin, 1927-2001
Publicado em: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Por: Dalby, Andrew
Publicado em: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
Por: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Publicado em: (2006)