Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Βενετούλιας, Γιώργης (Συγγραφέας)
Outros Autores: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Συγγραφέας εισαγωγής κ.λπ.)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Assuntos:

Registos relacionados