Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Βενετούλιας, Γιώργης (Auteur) |
---|---|
Andere auteurs: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Auteur van inleiding, enz.) |
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
door: Oliver, Jamie, 1973-
Gepubliceerd in: (2010) -
Jamie's America /
door: Oliver, Jamie, 1973-
Gepubliceerd in: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
door: Harris, Marvin, 1927-2001
Gepubliceerd in: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
door: Dalby, Andrew
Gepubliceerd in: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
door: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Gepubliceerd in: (2006)