Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
保存先:
第一著者: | Βενετούλιας, Γιώργης (著者) |
---|---|
その他の著者: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (解説の著者, 等.) |
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
主題: |
類似資料
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
著者:: Oliver, Jamie, 1973-
出版事項: (2010) -
Jamie's America /
著者:: Oliver, Jamie, 1973-
出版事項: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
著者:: Harris, Marvin, 1927-2001
出版事項: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
著者:: Dalby, Andrew
出版事項: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
著者:: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
出版事項: (2006)