Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Salvato in:
Autore principale: | Βενετούλιας, Γιώργης (Autore) |
---|---|
Altri autori: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Autore dell'introduzione etc.) |
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
di: Oliver, Jamie, 1973-
Pubblicazione: (2010) -
Jamie's America /
di: Oliver, Jamie, 1973-
Pubblicazione: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
di: Harris, Marvin, 1927-2001
Pubblicazione: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
di: Dalby, Andrew
Pubblicazione: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
di: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Pubblicazione: (2006)