Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Βενετούλιας, Γιώργης (Autor)
Daljnji autori: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Autor uvoda, itd.)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Teme:

Similar Items