Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /

Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Βενετούλιας, Γιώργης (Συγγραφέας)
Outros autores: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Συγγραφέας εισαγωγής κ.λπ.)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : Εν πλω : Δήμος Κύθνου, 2011
Θέματα:

Títulos similares